Σάλος έχει προκληθεί από χθες, με την συνέντευξη του Πάνου Καλίδη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και ομοφυλόφιλων.

Διάσημοι Έλληνες με αφορμή όλο αυτό, αποφάσισαν να πάρουν θέση και να τον «κράξουν» μέσα από τα social media.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής δήλωσε, μεταξύ άλλων: ««Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό;

Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Αν και βέβαια ο ίδιος μετά από τον χαμό που προκάλεσε απάντησε γράφοντας: 


Μετά την Μαίρη Συνατσάκη σχολίασαν:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έκανε ένα instastory μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram που αναφερόταν στον τραγουδιστή.


Η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία  έκανε κάποια stories στο Instagram, μέσα από τα οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Κουπεπε…», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προέτρεπε τους followers της να δουν τα instastories της Μαίρης Συναντσάκη, ενώ η ίδια σχολίασε: «Η Μαίρη τα λέει πάρα πολύ ωραία. Δυστυχώς, εγώ με τη βλακεία και τους απαίδευτους ανθρώπους δεν μπορώ να το διαχειριστώ».





Η Δανάη Μπάρκα, με μία δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει “παιδί κάποιου”. Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι.

Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι “διαφορετικό” από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους.

Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε.