Ακόμα μια συγκινητική ανάρτηση για τον αγαπημένο του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε στο Instagram του ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο γνωστός τραγουδοποιός συγκλονισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του συνεργάτη του ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από κάποιο ταξίδι που είχαν κάνει μαζί στο εξωτερικό και στην οποία και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστοί.

Χθες ο Νίκος Πορτοκάλογλου συντετριμμένος αποχαιρέτησε τον φίλο του με έναν έναν επικήδειο που ράγισε καρδιές. «Χτες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο.

Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια.

Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία. Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρέντης, ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια.

Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη, την κόρη του Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας.

Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου» κατάφερε να πει μέσα σε λυγμούς ο Νίκος Πορτοκάλογλου.