Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τα επαγγελματικά του σχέδια και πως αντιμετωπίζει τις κριτικές. Όταν ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στον σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη…

«Η Κατερίνα πάντα έρχεται σε όλα τα θέατρα και πάντα με παρέα. Είναι φαν μου το αγόρι αυτό το πανέμορφο, που αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωπος έξυπνος, έχει πολύ γούστο και έτσι δικαιολογείται και η προτίμησή του στην Κατερίνα.

Έχω ακούσει τόσα πολλά για μένα που δεν με φοβίζουν ούτε αυτά που θα ακούσω για μένα ή που ακούω ούτε αυτά που θα ακούσω για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι μια προσωπικότητα έντονη, κάνει με πάθος αυτό που αναλαμβάνει να κάνει.

Η λάσπη που έχω φάει έγινε κάποια στιγμή… μπετόν γι’ αυτό και πλέον δεν με κουνάει τίποτα. Δεν χρειάζεται να απαντήσω για το αν κάποιοι δεν μιλάνε με καλά λόγια για μένα. Δεν έγινε από την αρχή, έγινε όταν απέκτησα αυτή τη μεγάλη δύναμη από τον κόσμο. Δεν συγχωρούν σε έναν καλλιτέχνη να έχει τόσο πολύ κόσμο που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια…

Δεν νομίζω ότι οι κριτικοί έχουν πει κακό λόγο για μένα. Οι σπουδαίοι κριτικοί έχουν πει τα καλύτερα και όχι μόνο μία φορά. Οι συνάδελφοί μου μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους για πιο λόγο λένε αυτά που λένε για μένα. Κι εγώ είμαι συνάδελφός τους, δεν εκφράζομαι άσχημα για κανέναν συνάδελφό μου. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει όπως νομίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

 

 

Δείτε το βίντεο: