Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times. Όπως είπε, μετά το διαζύγιό του το 2016, από την Αντζελίνα Τζολί, μετά από 11 χρόνια σχέσης, υποσχέθηκε στον εαυτό του πως θα «καθαρίσει» από το αλκοόλ.

Τι είπε για τους Ανώνυμους Αλκοολικούς

«Είχα ξεπεράσει κάθε όριο, γι’ αυτό και έπρεπε να το κόψω μαχαίρι» δήλωσε ο Μπραντ Πιτ προσθέτοντας: «Έπρεπε να σταματήσω να πίνω». Μάλιστα, άρχισε να πηγαίνει στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όπου όπως είπε, δημιούργησε μια στενή σχέση με την ομάδα, με την οποία μοιραζόταν τα πιο κρυφά μυστικά του.


Ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί κατέφυγε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ
«Έβλεπες όλους αυτούς τους άνδρες να κάθονται γύρω από έναν κύκλο και να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ» όπως είπε. «Ήταν αυτός ο ασφαλής χώρος όπου κανείς δεν σε έκρινε, με αποτέλεσμα να μην κρίνεις κι εσύ τον εαυτό σου. Ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να εκθέτεις έτσι τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου. Έτσι βρίσκεις γιατρειά» εξομολογήθηκε.

Και να ήταν μόνο το αλκοόλ...
Ο Μπραντ Πιτ παραδέχθηκε επίσης ότι δεν πάλεψε μόνο με το αλκοόλ στο παρελθόν αλλά και με τα ναρκωτικά. Όπως είπε, έκανε χρήση μαριχουάνας μετά την απογείωση της δόξας του στο Χόλιγουντ, παραδεχόμενος πως «την δεκαετία του ‘90, όλη αυτή η προσοχή με διέλυσε. Έγινα ένα είδος ερημίτη και απλά βυθίστηκα στην λήθη».


Ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον όταν ακόμη ήταν παντρεμένοι
Και παρόλο που φαινόταν να ζει την τέλεια ζωή, με τον αρραβώνα του με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον, όπως δήλωσε στους New York Times η ζωή του «δεν ήταν αυτό που έβλεπε ο κόσμος».