ΚΡΙΟΣ
Σήμερα νιώθετε περισσότερο μακριά από τις ευθύνες και τους καθημερινούς σας προβληματισμούς. Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, σας δίνει την αίσθηση της απόλυτης κυριαρχίας, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Σελήνη σε μία καλή θέση για σας, αλλά [αποσυντονισμένη] λόγο της συνόδου της με τον Κρόνο, θα πρέπει να προχωράτε σήμερα με ηρεμία, σε κάθε θέμα που θα προκύψει. Ίσως χρειαστεί να βάλετε τα όρια σας σε δικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα ένα παλιό σας σχέδιο αρχίζει να υλοποιείται και να βρίσκεται η ολοκλήρωση του πολύ κοντά. Θα πρέπει βέβαια να μην είστε εφησυχασμένοι, αλλά να προσπαθήσετε για το καλύτερο και να είστε σε εγρήγορση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι μία μέρα αρκετά απαιτητική για εσάς τους ευαίσθητους του ζωδιακού. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν και για αυτό φροντίστε να φορέσετε την πανοπλία σας, για να μην σας πικράνουν.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει να σας γεμίσει με επικοινωνία, ταξιδάκια και σκέψεις, που πρέπει να προσέξετε. Ίσως να υπάρξει κακή κρίση σε ένα προσωπικό σας θέμα, βάζοντας την ηρεμία σας σε κίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να φροντίσετε πράγματα που θα συναντήσετε το φθινόπωρο μπροστά σας. Έτσι ανασκουμπωθείτε και κάντε ένα πολύ καλό προγραμματισμό, ακόμη και να βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σας αναγκάσουν κάποια δικά σας πρόσωπα, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για ένα προσωπικό σας θέμα. Επίσης θα υπάρξουν εντάσεις και ίσως να απογοητευτείτε όταν καταλάβετε ότι η οικογένεια, δεν μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα θέση του Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και θα βγάλετε προς τα έξω με περισσότερη πειθώ, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι ευθύνες σήμερα δεν θα λιγοστέψουν, αλλά μάλλον θα προστεθούν και άλλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς εγωιστικές τάσεις, γιατί σίγουρα θα χάσετε από δίπλα σας, κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ένα οικονομικό θέμα, καλό είναι να το αφήσετε γα αργότερα, εφόσον σήμερα θα υπάρχουν μόνο εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο καλές για τα προσωπικά σας και ίσως θα πρέπει να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς με τις σχέσεις σας. Θα θελήσετε να βρεθείτε κοντά στα δικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους συναισθήματα και θέματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα υπάρξει μία καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Μπορεί επίσης να φροντίσετε την υγεία σας, η να ανακάμψετε μετά από ένα έντονο στρες που περάσατε το τελευταίο διάστημα.

ΠΗΓΗ: ezwdia.gr