Ο λόγος όπως είπε, είναι επειδή θέλει να επικεντρωθεί στον «πραγματικό κόσμο». Ο 39χρονος ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram την απόφασή του λέγοντας ότι καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει δημιουργικός και με έμπνευση από τότε που ξοδεύει πολύ χρόνο για να είναι συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αποχωρώ και θα βρίσκομαι στον πραγματικό κόσμο για λίγο καιρό παρά στο τηλέφωνό μου» έγραψε. «Πιθανότατα να επανέλθω κάποια στιγμή. Αλλά θα το κάνω εάν έχω κάποιον λόγο ή μία συγκεκριμένη άποψη για να είμαι εδώ και για το τι δημοσιοποιώ».

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «Magic Mike» και «21 Jump Street» και κατέχει δύο εταιρείες παραγωγής, την Free Association Productions και την Iron Horse Entertainment.

«Το θέμα με τη δημιουργικότητα... από την εμπειρία μου, είναι ότι έρχεται πάντα όταν δεν την αναζητάς», πρόσθεσε στη λεζάντα. Ο Τέιτουμ έχει πάνω από 8 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και πάνω από 17 εκατομμύρια στο Instagram.

Σε αντίθεση με τον Τέιτουμ, μια άλλη συνάδελφός του, δηλώνει «εθισμένη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram. Ο λόγος για την Ντάιαν Κίτον, η οποία έχει «μαγευτεί» από αυτό και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο.