Η σχέση του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα με τη μαγειρική είναι γνωστή. Ο πρώην παρουσιαστής του Nomads έχει ασχοληθεί άλλωστε και τηλεοπτικά με το φαγητό, όταν αντικατέστησε τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο σε μαγειρικό τηλεπαιχνίδι του STAR πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν θα σας μιλήσουμε για κουζίνες, αλλά για τηλεοπτικά μαγειρέματα.

Μπορεί ο Σάββας Πούμπουρας να περνά ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, τα τηλεοπτικά σχέδια όμως τρέχουν και τον περιλαμβάνουν. Επειτα από το «πείραμα» Nomads, στο οποίο έδωσε έναν φρέσκο αέρα μαζί με τον Γιώργο Λέτζα, ο παρουσιαστής θα επιστρέψει σε κάτι με το οποίο έχει πραγματικά ταυτιστεί τηλεοπτικά.

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, όπου μάθαμε - μεταξύ άλλων - για το τηλεοπτικό αντάμωμα Αλέξανδρου Σταύρου και Μαριάννας Τουμασάτου έπειτα από 12 χρόνια, ο διευθυντής προγράμματος Τζόρτζης Ποφάντης μίλησε για ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν. Μια εκπομπή που σχεδιάζει από το μηδέν ο ΑΝΤ1, σε συνεργασία με την Propagate.

Το My Best Friend's Fear, όπως θα λέγεται η εκπομπή, είναι το μεγάλο στοίχημα του σταθμού για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κύριος Ποφάντης στόχος είναι το τηλεπαιχνίδι να αποτελέσει την αφετηρία για εξαγωγή τηλεοπτικού προϊόντος με ελληνική υπογραφή στις διεθνείς αγορές. Να αντιστραφούν δηλαδή οι όροι με τους οποίους «παίζεται» το παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, που τα τελευταία χρόνια αναζητά έτοιμα φορμάτ στην διεθνή αγορά.

















Τι είναι το My Best Friend's Fear που θα παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας


Μια παρέα αποφασίζει να κάνει φάρσα στον ανυποψίαστο φίλο της και δίνει στην παραγωγή λεπτομέρειες για τον χειρότερο φόβο του. Αυτόν αναλαμβάνει να ζωντανέψει μπροστά από την κάμερα το My Best Friend's Fear, προσφέροντας απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές.

Οπως σχολίασε ο Τζώρτζης Ποφάντης, εφόσον μιλάμε για τηλεοπτικές φάρσες και παρέες, το μόνο όνομα που έρχεται στο μυαλό για το τιμόνι της εκπομπής είναι εκείνο του Σάββα Πούμπουρα. Ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στην παρουσίαση μιας παρόμοιας εκπομπής πριν από κάποια χρόνια, την οποία παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο και πάλι στον ΑΝΤ1, το «Πλάκα Κάνεις».