Η καλλονή τραγουδίστρια με καταγωγή από την Ολλανδία, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι που μας παρασέρνει στους ρυθμούς του καλοκαιριού.

Η Ιρένε είναι τραγουδίστρια με μεγάλο ταλέντο τόσο στο τραγούδι όσο και στις μιμήσεις.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο «Your face sounds familiar» στον ANT1, όπου ανέδειξε όλες τις πτυχές της στο τραγούδι, την μίμηση, την υποκριτική και τον χορό παίρνοντας το καλύτερο βραβείο ερμηνείας με διθυραμβικά σχόλια τόσο από κριτική επιτροπή όσο και από κοινό.

Αυτή τη φορά, μας παρουσιάζει το νέο της pop-dance τραγούδι «Ό,τι αγαπώ» με την υπογραφή του δημιουργού των επιτυχιών Δημήτρη Κοντόπουλου, σε στίχο της Βίκυς Γεροθόδωρου και την παραγωγή από τους Otherview, και κυκλοφορεί από την Heaven music.

Απολαύστε το την στο βίντεο που ακολουθεί:


Η Ιρένε Τροστ σε προσφαττη τηλεοπτική της εμφανιση δήλωσε: «Η εμφάνιση ανοίγει αλλά κλείνει και πόρτες»

Στην εκπομπή «Όλα λάθος» έδωσε συνέντευξη η Ιρένε Τροστ, η οποία αποκάλυψε και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από σημαντικό άνθρωπο στο χώρο του τραγουδιού.

«Η εμφάνιση ανοίγει, αλλά και κλείνει πόρτες γιατί όταν είσαι εμφανίσιμη, δεν πιστεύουν και στο ταλέντο σου.

Σου λένε δεν μπορεί να τραγουδάει. Μου έχει τύχει επιχειρηματίας να μην πιστεύει ότι τραγουδάω έτσι. Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Μου έχει τύχει να μου πουν “κάντο μία φορά και θα γίνεις”. Κι εγώ είχα πει τότε, γιατί πιστεύω σε μένα, δεν έχω ανάγκη να το κάνω για να γίνω. Ήταν άνθρωπος σημαντικός μέσα στον χώρο και είχε δύναμη.

Αν πας με το σταυρό στο χέρι, κουβαλάς μεγάλο σταυρό. Έχω απομυθοποιήσει κάποιον πολύ γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος είναι και πολύ αρεστός στις γυναίκες… Γιατί νόμιζε ότι επειδή είναι αυτός που είναι, ότι στέλνοντάς μου ένα μήνυμα στο Instagram ότι εγώ θα ενδώσω. Έχω κάνει σχέση με άνθρωπο του χώρου, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό», είπε μεταξύ άλλων η Ιρένε Τροστ.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

View this post on Instagram

🍉🌞 . . . .#jewellery #kundannecklace #girls #gold #summer #blonde #singer #bikini #instagram #instamood

A post shared by IréneTrost (@irene_trost) on