Ο τραγουδιστής είχε κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι όμως κάτι πήγε στραβά και «έσπασε» η συμφωνία.

Μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram:

«Αφιερωμένη στους συναδέλφους μου που εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία, έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά.

Αφιερωμένη στους συναδέλφους που φορτώνουν ένα αυτοκίνητο και μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για να πάνε να δουλέψουν όπου τους προκύψει επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουνε.

Δεν έχουνε να περάσουν, βγαίνουν τσίμα τσίμα τους ρωτάς αν θέλουν κάτι να φάνε και από ευγένεια σου λένε έχω φάει ευχαριστώ.

Και όλα αυτά για να είναι μαζί μου, δίπλα μου. Όταν φίλε μου δε σέβεσαι την ομάδα μου, προσβάλλεις εμένα.

«Δε θα μείνω» όπως λέει και το άσμα. Σ’ ευχαριστούμε, γιατί μας είναι τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό. Γιατί ξέρουμε. Γρήγορη, Αχιλλέα, Νίκο, Άκη Δέσποινα Λίλα, Βιολέτα, Μαρία και Χριστινάρα μου σας ευχαριστώ. Καλές δουλειές εύχομαι σε όλους».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραφώτη:

View this post on Instagram

Αφιερωμένη στους συναδέλφους μου που εξαιτίας ενός αντιεπαγγελματία ,έμειναν στα μέσα καλοκαιριού χωρίς δουλειά!!Αφιερωμένη στους συναδέλφους που φορτώνουν ενα αυτοκίνητο και μοιράζονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για να πάνε να δουλέψουνε όπου τους προκύψει επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουνε! Δέν έχουνε να περάσουνε ,βγαίνουν τσίμα τσίμα τους ρωτάς αν θέλουν κατι να φάνε και από ευγένεια σου λένε εχω φάει ευχαριστώ ! Και όλα αυτά για να είναι μαζί μου ,δίπλα μου!!!Οταν φίλε μου δε σέβεσαι την ομάδα μου,προσβάλεις εμένα! «Δε θα μείνω» όπως λέει και το άσμα! Σ ευχαριστούμε , γιατί μας είναι τόσο ξεκάθαρο όλο αυτό!Γιατί ξέρουμε! Γρήγορη, Αχιλλέα ,Νίκο ,Άκη Δέσποινα Λιλα ,Βιολέτα ,Μαρία και Χριστινάρα μου σας ευχαριστώ!Καλές δουλειές εύχομαι σε όλους!♥️🙏🙏🙏

A post shared by Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_official) on