Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί αρκετό καιρό και οι φίλοι του και πρώην συνάδελφοί του ανησυχούν για εκείνον, όπως είναι η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Φόνσου εκδηλώνει ανησυχία για τον φίλο της Γιώργο Μαρίνου, που όπως υποστήριξε η ίδια σε επικοινωνία με το parapolitika.gr, «αν είναι καλά ο Γιώργος εμάς δεν μας πέφτει λόγος».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άννα Φόνσου είχε προσωπικά ενδιαφερθεί για τον Γιώργο Μαρίνο, και μάλιστα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού» έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον». Αυτό που την ανησυχεί περισσότερο είναι όπως υποστηρίζει ότι «δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του»

Σύμφωνα με το δημοσιεύματα, ο κύριος που τον «φιλοξενεί» και τον προσέχει φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε στείλει μήνυμα στην Άννα Φόνσου λέγοντας «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

Όπως μας είπε η κ. Φόνσου, «οι φίλοι του δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να παρέμβει ο εισαγγελέας, παρά μόνο τα συγγενικά του πρόσωπα, και μάλιστα πρώτου βαθμού.»

Όπως εξήγησε η κ. Φόνσου στα parapolitika.gr «Σεβόμαστε την επιθυμία του, αν θέλει να αποσυρθεί και ο κόσμος να μην γνωρίζει τίποτα γι αυτόν, μου έλεγε και παλαιότερα ότι θέλει να αποσυρθεί, αλλά πραγματικά ανησυχούμε».