H λαμπερή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του live-action remake της κλασικής ταινίας των 90's, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», πραγματοποιήθηκε εχθές στο Λονδίνο παρουσία πολλών σταρ και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Ωστόσο, οι περισσότερες κάμερες ήταν στραμμένες πάνω σε δύο συγκεκριμένα ζευγάρια, που έχουν βρεθεί αναρίθμητες φορές στα εξώφυλλα των lifestyle και κουτσομπολίστικων περιοδικών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πρώτο από αυτά τα ζευγάρια, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζέι Ζι, ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ στο μακρινό Λονδίνο ειδικά για να παρευρεθούν στην πρεμιέρα του «Lion King», στο οποίο συμμετέχει και η διάσημη ποπ σταρ, χαρίζοντας τη φωνή της στη λέαινα Νάλα.

Εκεί, η «Queen Bey» (όπως είναι το παρατσούκλι της Μπιγιονσέ) και ο «άτακτος» σύζυγός της συνάντησαν ένα άλλο γοητευτικό ζευγάρι που κυριαρχεί στον βρετανικό Τύπο, ειδικά μετά την πρόσφατη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Μιλάμε φυσικά για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, που φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από ένα τόσο σημαντικό event, παρά το γεγονός ότι η Μέγκαν έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά την γέννηση του μικρού Άρτσι.

Όταν τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν στο «κόκκινο χαλί», τα φλας άστραψαν και τα μικρόφωνα κατέγραψαν τη ζεστή και φιλική συζήτηση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Η εκθαμβωτική Μπιγιονσέ, ντυμμένη με μια ολόχρυση τουαλέτα και ασορτί πέδιλα, πλησίασε χαμογελώντας την Μέγκαν και την αγκάλιασε σφιχτά για να τη χαιρετήσει. «Σας αγαπάμε πολύ», είπε, μιλώντας εκ μέρους της ίδιας και του συζύγου της.

Το ίδιο ζεστά χαιρέτησε η «Queen Bey» και τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ ο Τζέι Ζι συνεχάρη τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

«Συγχαρητήρια για τη γέννηση του μωρού σας. Είναι πολύ όμορφος», είπε ο ράπερ στον Χάρι, με εκείνον να τον ευχαριστεί και να τον ρωτά τι κάνουν τα δίδυμα. «Δεν είναι εδώ. Δεν τα παίρνουμε μαζί σε κάθε ταξίδι. Αυτή τη φορά τα αφήσαμε σπίτι αλλά θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται εδώ» απάντησε η Μπιγιονσέ.

«Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς», πρόσθεσε ο Τζέι Ζι, ως έμπειρος γονιός τριών παιδιών.

Μετά τη φιλική κουβεντούλα με τους Αμερικανούς σταρ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν χαιρέτησαν τον παλιό τους φίλο, Σερ Έλτον Τζον, και τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις.

Ο Σερ Έλτον εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις μαύρες γόβες στιλέτο της 37χρονης, με την ίδια να του χαμογελάει ευχαριστημένη.