Μια από τις πιο ανατρεπτικές προσωπικότητες της σόου μπιζ, η Μάιλι Σάιρους, ξεκαθαρίζει με την πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle ότι ο γάμος της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ δεν την έχει μετατρέψει σε χαρωπή νοικοκυρούλα, και ότι η συμβίωσή της με έναν άνδρα δεν αναιρεί το γεγονός ότι εξακολουθεί να έλκεται σεξουαλικά από τις γυναίκες.

Ένα αρκετά σημαντικό σημείο της συνέντευξης, που συζητήθηκε αρκετά, ήταν η στάση της 26χρονης όσον αφορά στο θέμα των παιδιών. Όπως η ίδια εξήγησε, το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και η απροθυμία των ισχυρών αυτού του κόσμου να αντιμετωπίσουν δραστικά το πρόβλημα, την έχουν επηρεάσει αρκετά, καθιστώντας την αρνητική στην ιδέα της απόκτησης παιδιών.

«Φερόμαστε στον πλανήτη με τον ίδιο τρόπο που η κοινωνία φέρεται στις γυναίκες», αναφέρει η Μάιλι Σάιρους, παρομοιάζοντας τη φύση με μια οργισμένη γυναίκα, που μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή με καταστροφικές επιπτώσεις.

«Απλώς παίρνουμε συνεχώς πράγματα και περιμένουμε να συνεχίσει να παράγει. Όμως έχει εξαντληθεί. Δεν μπορεί να παράγει άλλο. Μας έχουν παραδώσει ένα σκατένιο πλανήτη και αρνούμαι να κάνω το ίδιο στο δικό μου παιδί. Μέχρι να νιώσω ότι το παιδί μου θα μπορεί να ζει σε έναν κόσμο με ψάρια στο νερό, δεν θα φέρω ένα ακόμη πλάσμα στη ζωή για να τα αντιμετωπίσει όλα αυτά».

Σύμφωνα με την Σάιρους, πολλά άτομα της γενιάς της έχουν την ίδια αντίληψη. «Εμείς οι millennials δεν θέλουμε να αναπαραχθούμε επειδή ξέρουμε ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να το χειριστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το θέμα του γάμου της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, που προσπαθεί πάντα να προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας, η Σάιρους εξήγησε ότι δεν πρόκειται για μια συμβατική συμβίωση. «Νομίζω ότι πολλοί αισθάνονται μπερδεμένοι στη σκέψη ότι έχω παντρευτεί.

Η σχέση μου όμως είναι μοναδική. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να μοιραστώ λεπτομέρειες με τον κόσμο γιατί αυτό που έχουμε είναι τόσο περίπλοκο, μοντέρνο και καινούργιο, που δεν νομίζω ότι θα το καταλάβαιναν. Αλήθεια νομίζει ο κόσμος ότι είμαι σπίτι με ποδιά και μαγειρεύω;

Είμαι σε μια ετεροφυλική σχέση αλλά οι γυναίκες εξακολουθούν να με ελκύουν πολύ σεξουαλικά. Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται vegetarian για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει γαμάτο, και το ξέρω καλά αυτό», είπε μεταξύ άλλων η ποπ σταρ.