Ο γνωστός σεφ ξέσπασε στα social media με αυτούς που συστήνονται ως μάγειρες και προσπαθούν να το «παίξουν» σεφ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για το αυθόρμητο και το εκρηκτικό του χαρακτήρα του. Συχνά, μάλιστα, δεν φοβάται να καταθέσει ανοιχτά τις απόψεις του στα social media αδιαφορώντας για τα σχόλια και την κριτική που θα δεχθεί.  

Ο Έκτορας Μποτρίνι, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας την άποψή του.

«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους.

Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό. Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα.

Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες.

Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού. Άι σιχτιρ. Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις