Η γνωστή παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε δημόσια, ότι είναι έγκυος και ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόρης, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους παιδί. Σήμερα το πρωί η Μαντώ έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της τον τελευταίο καιρό.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει με μπικίνι δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της και γράφει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα κι από εμάς... Κοίτα να δεις περηφάνια που από το small πήγαμε στο medium!!! Άντε και στο large με το καλό!!! Τώρα χωρίς πλάκα, όχι ότι τα νούμερα και τα μεγέθη παίζουν ρόλο, απλά τρολάρω τον εαυτό μου που κάποτε (όταν έκανα μόντελινγκ) μας μετρούσαν με την μεζούρα κάθε μέρα και τότε με ένοιαζε και μάλιστα πολύ... Ε ρε πως αλλάζει ο καιρός... Καλημέρα είπαμε;».

 

View this post on Instagram

Καλημέρα κι από εμάς... 😋♥️👼👙 Κοίτα να δεις περηφάνια που από το small πήγαμε στο medium!!! Άντε και στο large με το καλό!!! Τώρα χωρίς πλάκα, όχι ότι τα νούμερα και τα μεγέθη παίζουν ρόλο, απλα τρολαρω τον εαυτό μου που κάποτε (οταν έκανα μοντελινγκ) μας μετρούσαν με την μεζούρα κάθε μέρα και τότε με ένοιαζε και μάλιστα πολύ... Ε ρε πως αλλάζει ο καιρός... Καλημέρα είπαμε; 😝🤯😘 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #happyme #pregnant #babyloading #summer #greece🇬🇷

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on