Aφού τόλμησε η ηθοποιός του Τατουάζ και αποκάλυψε ότι έχει επεξεργαστεί φωτογραφίες της προκειμένου να της δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη συνέχεια έδειξε πως είναι πραγματικά το κορμί της χωρίς φίλτρα και ρετούς.

H Χριστίνα Κυριάκου, η οποία υποδύθηκε τον ρόλο της δημοσιογράφου και βοήθησε τον Ορφέα να αποδράσει από το ψυχιατρείο και στη συνέχεια έγραψε τη βιογραφία του, βρήκε όπως όλοι θυμόμαστε φρικτό τέλος από τον serial killer λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ. Η Χριστίνα απολαμβάνει και εκείνη το καλοκαιράκι και φυσικά αναρτά στο instagram της φωτογραφίες με μαγιό, άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο. Αυτές τις μέρες που ξεκουράζεται, όπως αποκάλυψε έφαγε αρκετά και έκανε κοιλίτσα… Η κοιλίτσα της είναι λίγο πρησμένη και για να μην φαίνεται στις φωτογραφίες το πρήξιμο, υπέστησαν οι τελευταίες φωτογραφίες που πόσταρε επεξεργασία! Μπράβο της πάντως που το ανέφερε.

Δείτε την Χριστίνα Κυριάκου με μαγιό χωρίς αλλά και με ρετούς, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Τατουάζ και θα τρίβετε τα μάτια σας:

christinakyriakou__1_
christinakyriakou__1_
christinakyriakou__2_
christinakyriakou__2_
christinakyriakou__3_
christinakyriakou__3_
christinakyriakou__4_