Μαζί της είναι και δύο συνάδελφοί της στις πασαρέλες, η Cindy Bruna και η φρεσκοχωρισμένη Shanina Shaik.

H Kendall που επίσης χώρισε πρόσφατα από τον σταρ του ΝΒΑ, Ben Simmons, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να φεύγει από το beach restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Η 24χρονη Αμερικανίδα καλλονή με επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση εντυπωσίασε τους λουόμενους.

Φυσικά από κοντά της δεν έφυγε ο σωματοφύλακας, ο οποίος έτρεξε γρήγορα μόλις ένας θαυμαστής θέλησε να βγάλει selfie μαζί της και την συνόδευσε μέχρι την προβλήτα για να επιβιβαστεί σε σκάφος.

Δείτε την πιο όμορφη Kardashian, Kendall Jenner στο βίντεο που ακολουθεί:



Φαίνεται πως οι διακοπές στη Μύκονο έχουν προσφέρει έμπνευση και όρεξη για κολπάκια στην Κένταλ Τζένερ.

Η όμορφη της οικογένειας Καρντάσιαν «ανέβασε» βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου εμφανίζεται να χειρίζεται με αριστοτεχνικό τρόπο το τζετ-σκι και ακόμη πιο αριστοτεχνικά το κορμί και τα πόδια της, καθώς με μία εντυπωσιακή φιγούρα και εν κινήσει, ανοίγει το βιδωτό καπάκι από ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο κρατάει ο σύντροφός της στο σκάφος.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της αδερφής της Κάιλι Τζένερ, η οποία έγραψε: «Ω Θέε μου».

Το κορίτσι απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την πολυτέλεια των χρημάτων της, κάνοντας και το απαιτούμενο σόου για τα social media. Και όταν λέμε social media για τις Καρντάσιαν, Τζένερ και πάει λέγοντας, εννοούμε χιλιάδες ευρώ έσοδα από κάθε ανάρτηση. Και δικαίως. Διότι το συγκεκριμένο βίντεo παρακολούθησαν σχεδόν 24,272,044  εκατ. άνθρωποι μέσα σε μία ημέρα, και μάζεψε περισσότερα από 6.865.737 εκατομμύρια like.

Απολαύστε την Kendall Jenner στο βίντεο που ακολουθεί::

View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber ...

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on