Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το πρώτο βίντεο κλιπ από το νέο της δίσκο που έχει τον τίτλο «Ηλιοτρόπια» και σ ένα τραγούδι υπάρχει το εξαιρετικής έμπνευσης ντουέτο με την Γιώτα Γιάννα «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε».

Για την Άννα Βίσση ήταν μια κίνηση αναγνώρισης στο ταλέντο και στην παρουσία της Γιώτα Γιάννα στα μουσικά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για ένα δυναμικό χασάπικο σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που κέρδισε εξαρχής τις εντυπώσεις του κοινού, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε και επί σκηνής, σε συναυλία της Άννας Βίσση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, που πραγματικά έγινε χαμός, και στιγμές από αυτή την επιτυχημένη συναυλία θα δείτε και στο βίντεο κλιπ.

Το μουσικό βίντεο οπτικοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Αλέξανδρου Κωστελίδη.

Το τραγούδι «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε» περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο της Άννας Βίσση που έχει τον τιτλο «Ηλιοτρόπια», και κυκλοφορεί από την Panik Gold σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, βρέθηκε αμέσως στο Νo1 του iTunes chart και παραμένει σταθερά στο Νo1 του IFPI Album Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων.

Σε επικοινωνία του parapolitika.gr με την Γιώτα Γιάννα μας δήλωσε την ευγνωμοσύνη της για την επιλογή της Άννας Βίσση, αλλά και του Νίκου Καρβέλα να την τιμήσουν με την επιλογή τους για να συμμετέχει σε αυτό το τραγούδι.

Η Γιώτα Γιάννα είναι μια ερμηνεύτρια με προσωπικότητα που έχει περάσει πολλά στην ζωή της αλλά ποτέ δεν έχει χάσει το κουράγιο της, και αισθάνεται πολύ τυχερή που η Άννα Βίσση της πρότεινε συνεργασία.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί: