Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης: Τι συμβαίνει τελικά στη σχέση του ζευγαριού; Είναι μαζί ή χώρισαν; Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες περί χωρισμούς ήταν το unfollow που έκανε ο ένας στον άλλο στο Instagram, η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους, αλλά και η δήλωση που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το βράδυ της Δευτέρας, στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου.

«Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει» είπε η δημοσιογράφος και η Δήμητρα την διέκοψε λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα μαύρα».

Το απόγευμα της Τρίτης, όμως, η ίδια έγραψε στο Instagram:

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Απλά κουράστηκα να ακούω πότε θα βάλω νυφικό και πότε θα κάνω παιδί. Λες και ζούμε το 1850. Δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας με την προσωπική μου ζωή ξανά, γι’ αυτό είπα στη δημοσιογράφο “πάμε παρακάτω στις ερωτήσεις”. Αρκετά, σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό».

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο πρωινό της Τετάρτης, όπου η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε στο «Happy Day» και την Έλενα Κώνστα:

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν θέλω να μιλήσω για τίποτα που αφορά στην προσωπική μου ζωή. Είναι όλα καλά, η σχέση μου με τον Δημήτρη είμαστε μια χαρά, απλά δεν θέλω να ξανά αναφερθώ, έχει γίνει μια σαπουνόπερα όλο αυτό το πράγμα.

Υπάρχουν γενικά ζόρια, τα οποία όλοι οι άνθρωποι τα περνάμε. Οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, όλα είναι καλά όμως. Δεν ακολουθιόμαστε (σ.σ. στο Instagram) εδώ και πολύ καιρό με τον Δημήτρη, δεν θέλουμε. Δεν θέλω να σου πω κάτι (σ.σ. για το δαχτυλίδι), είναι όλα καλά, αυτό είναι το σημαντικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της: