Τον Φεβρουάριο, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Instagram. Η Κέιτι Πέρι πόσταρε φωτογραφία επιδεικνύοντας το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε ο Ορλάντο Μπλουμ. Στη φωτογραφία πόζαραν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και οι δύο με το μονόπετρο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

 

Το μονόπετρο της Κέιτι Πέρι

Λίγες ημέρες μετά η τραγουδίστρια μίλησε στον Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε τα ευτράπελα της πρότασης γάμου που της έκανε ο ηθοποιός. Οπως αποκάλυψε η Κέιτι Πέρι, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε ένα ελικόπτερο, όπου έγινε η πρόταση γάμου. Κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ταξιδιού, υπήρξαν, όμως, άτυχες στιγμές μιας και το μπουκάλι της σαμπάνιας έγινε κομμάτια και η τσέπη που ήταν το κουτί με το δαχτυλίδι σκίστηκε.

Οπως και να έχει η πρόταση έγινε και σύμφωνα με διεθνή Μέσα το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στο τέλος του έτους. Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ προετοιμάζουν τον γάμο τους με κάθε λεπτομέρεια και επιθυμούν να έχουν κοντά τους λίγους και αγαπημένους ανθρώπους.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on