Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «για την παρέα» και μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της αλλά και για το αν έχει τύχει να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες.

«Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Δεν έχει τύχει να έχω πάει σε γιατρό. Δεν περιμένω κανέναν να επιστρέψει. Δεν το παίζω άνετη, αλλά όταν κάποιος φύγει, σε βοηθάει κιόλας.
Κάθεσαι στο σπίτι σου, ως νοήμων άνθρωπος και λες: “Οκ, δεν με θέλει. Δεν γίνεται να μας θέλουν όλοι, όπως και εμείς δεν μπορούμε να τους θέλουμε όλους”.

Μάλιστα, η ωραία σχέση, όταν περνούν τα χρόνια, είναι αυτή που όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι και την ίδια στιγμή βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Είναι πάρα πολύ ωραίο και υγιές. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Εγώ είμαι πολύ ευτυχής από τους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου ή σ’ αυτούς που μπήκα εγώ στη δική τους», ανέφερε η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Γιατί να χάνεις χρόνο σε κάτι που είναι τετελεσμένο; Το λέει και η λέξη από μόνη της. Η ζωή είναι ωραία και σε περιμένει να πας παρακάτω. Το πρόβλημα σου άστο παράλληλα με σένα.

Μη το βάζεις μέσα σου. Κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Θα έρθουν άλλοι άνθρωποι, νέοι. Η ζωή μου είναι φτιαγμένη για να περνάω όμορφα, να γελάω και να δουλεύω πάρα πολύ. Τους τεμπέληδες δεν τους θέλω καθόλου», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν έχει περάσει δύσκολες στιγμές στα οικονομικά της είπε: «Και εγώ περνάω δύσκολες στιγμές. Δηλαδή, έχω βρεθεί χωρίς χρήματα. Να ξυπνήσω μια μέρα και μηδέν. Και λες:

«Τί γίνεται εδώ;». Μετά λες είμαι καλά; Περπατάω; Τραγουδάω; Το μυαλό λειτουργεί σωστά; Πάμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: