Η «Καίτη που αγαπούσες» έρχεται με μεγάλα κέφια αυτή την Κυριακή στο μεγάλο πάρτι του Νίκου Κοκλώνη, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με το καλύτερο δώρο. Μια μουσική σύμπραξη με τον συνθέτη ΓκόρανΜπρέγκοβιτς, με τον οποίο θα μοιραστούν τη σκηνή του It’s Show Time και εκείνη θα ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες του, κομμάτια που έχει γράψει για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη (για το Δίσκο Παραδέχτηκα) και τον Γιώργο Νταλάρα (για το δίσκο Θεσσαλονίκη-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα) κι έγραψαν τη δική τους ιστορία με χρυσά γράμματα. Στη συνέχεια, η μοναδική Καίτη, με την εκφραστικότητα της, την γοητευτική παρουσία της και το πλούσιο ρεπερτόριό της ερμηνεύει μια σειρά από δικά της διαχρονικά hits.

Κάνοντας μια αναδρομή στα σημεία-σταθμούς στη ζωή της, η Καίτη εξομολογείται στον Νίκο πως στα πρώτα της βήματα δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί το μέγεθος της επιτυχίας που θα ζούμε, μιλά για όσους τη βοήθησαν και τη στήριξαν, αλλά και όσους την απογοήτευσαν, παραδεχόμενη πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω δεν θα έδινε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν.

Για πρώτη φορά, η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, Διονύσης Σχοινάς, ήταν αυτός που επέμεινε στην μουσική «επανασύνδεση» της με τον Φοίβο -το συνθέτη που υπέγραψε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της-, μετά από 19 χρόνια, ενώ μιλώντας για την απόφαση του γιού της Δημήτρη να ασχοληθεί με το τραγούδι εξομολογείται πως αρχικά την βρήκε άκρως αντίθετη.

Μιλώντας για τη σχέση της με το Διονύση Σχοινά, ο οποίος το 1997 της έκανε πρόταση γάμου ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από το σόου της Ρούλας Κορομηλά, διηγείται όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές τους και περιγράφει στον Νίκο Κοκλώνη τη μεγαλύτερη τρέλα που έκανε για εκείνον ως φρεσκοερωτευμένη, πριν ακόμα γίνει γνωστή η σχέση τους.

Αυτή την Κυριακή στις 21.00 στο OPEN ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα «It’s show time» και το πάρτι αρχίζει!