Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί την κορούλα του, στην οποία θα δώσουν το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Μελίτα επειδή αρέσει και στους δύο, ενώ Δήμητρα επειδή έτσι ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ελένη Χατζίδου παντρεύτηκε φορώντας ένα μίνι ροζέ νυφικό [εικόνες]
ΖΩΗ 04|06|2019 | 09:55



Η Ελένη Χατζίδου δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της και απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, παρ’ όλο που κατά τη διάρκειά της έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα. Μάλιστα, το ίδιο προτρέπει να κάνουν κι άλλες γυναίκες, οι οποίες πρόκειται να γίνουν σύντομα μανούλες για πρώτη φορά, μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπητές μου εγκυμονούσες φίλες ελπίζω να χαίρεστε την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο τίποτα άλλο! Με τις δυσκολίες,τα πρηξίματα,τις γκρινίτσες κ τη κοιλιτσα μπαλόνι που όλο μεγαλώνει κ μεγαλώνει κ λες «που θα φτάσει πια?» Κ εύχομαι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν κ κάνουν τη ζωη σας πιο εύκολη αλλά κ σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση! Γιατί είμαστε πιο όμορφες από ποτέ!!!🍬❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις





















«Αγαπητές μου εγκυμονούσες φίλες ελπίζω να χαίρεστε την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο τίποτα άλλο! Με τις δυσκολίες,τα πρηξίματα,τις γκρινίτσες κ τη κοιλίτσα μπαλόνι που όλο μεγαλώνει κ μεγαλώνει κ λες “που θα φτάσει πια;” Και εύχομαι να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη αλλά κ σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση! Γιατί είμαστε πιο όμορφες από ποτέ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε και τη δείχνει να ποζάρει με μπικίνι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beach outfit looks a little bit different this year!😛 #babygirl #pregnancyoutfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις