Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιώαννα Τούνη έρχονται μέσα στον Ιούνιο να ανεβάσουν τη θερμοκρασία και να βάλουν σε πονηρές σκέψεις τον ανδρικό πληθυσμό.

Συγκεκριμένα, το μελαχρινό μοντέλο και η ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» έκαναν εμφάνιση στην Ψαρρού και μαγνήτισαν τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.

Η Δήμητρα επέλεξε ασπρόμαυρο ολόσωμο που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της. Όσο για την Ιωάννα Τούνη, και μαγιό με μπούργκα να φορούσε, πάλι «καυτή» θα ήταν.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά εμφανίστηκε κι εκείνη με ολόσωμο μαγιό θέτοντας σε κοινή θέα τις καμπύλες της που δεν αφήνουν κανένα αρσενικό αδιάφορο. Οι δύο καλλονές συνάντησαν στην παραλία και την δική μας, δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έβγαλαν μαζί φωτογραφίες.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Μύκονο ψήφισε και φέτος η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελέτσι την συνέλαβε χαλαρή, ντυμένη στα λευκά να βολτάρει στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια και της απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις.

View this post on Instagram

#mykonoslife ☀️💦 .. .. #pasaji #summer in #greece #mykonos

A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Nomads» που επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, μίλησε στην κάμερα για τα ρούχα που «διαφημίζει», για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα έχουμε νέα όσον αφορά την σχέση της με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Δείτε τις δηλώσεις της, στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: