Ο Γιώργος Πατούλης, μετά από μια έντονη προεκλογική περίοδο και πριν αναλάβει καθήκοντα ως Περιφερειάρχης Αττικής, αφιέρωσε λίγο χρόνο στην οικογένειά του. Η οικογένεια Πατούλη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Μονακό και ακολούθως στο Μιλάνο.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη μοιράστηκαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο εξωτερικό αλλά και σκέψεις. «Και τώρα η ώρα της οικογένειας και των φίλων. Καλό τριήμερο σε όλους! Χρόνια πολλά!», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στην πρώτη φωτογραφία που πόσταρε από ταξίδι του, από το εσωτερικό του αεροπλάνου.

Ακολούθησαν οι φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη στο Facebook, από την επίσκεψη στο θρυλικό Café de Paris και το νέο μήνυμα του νέο περιφερειάρχη που ανέφερε: «Η Ευρώπη είναι όμορφη αλλά δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα μας! Καλό βράδυ σε όλους!». Το ζευγάρι Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη συνέχισε τις διακοπές του στο Μιλάνο, όπου φωτογραφήθηκαν σε εμβληματικά σημεία, όπως στον καθεδρικό ναό της πόλης. Σε μια από τις φωτογραφίες από την προχθεσινή πανσέληνο, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής έγραψε: «Χαλαρά με την πρώτη Πανσέληνο του Καλοκαιριού».

Η απόδραση του ζευγαριού περιελάμβανε επίσκεψη στα αξιοθέατα, χαλαρή διασκέδαση και βόλτες στα μαγαζιά.

Η κυρία Πατούλη πάντα φροντίζει ιδιαίτερα το ντύσιμό της. Και το απέδειξε και στη μίνι απόδρασή της σε Μονακό και Μιλάνο.

Πολλές από τις φωτογραφίες της από τις διακοπές της τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook.

Φυσικά, ασπάστηκε και τη μεγάλη τάση της μόδας για φέτος, με τα animal prints.

Και έχοντας ένα γυμνασμένο κορμί, δεν παρέλειψε να βάλει και πιο... δύσκολα κομμάτια, όπως αυτό το μαύρο, κολλητό jumpsuit.

Μετά το Μονακό σειρά είχε το Μιλάνο.