Εκτός από το ασορτί μαλλί που έχουν υιοθετήσει, τώρα κυκλοφορούν στην Μύκονο και με το ίδιο μαγιό. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τον Νώντα Παπαντωνίου, που συνεχίζουν τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων.

Η ξανθιά Θεσσαλονικιά και ο αγαπημένος της, ο οποίος κάνει extreme εμφάνιση στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων με ξανθό μαλλί, εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV σε πολυσύχναστη παραλία.

Και οι δύο φορούσαν μαγιό στην απόχρωση του ροζ και με το ίδιο σχέδιο. Όπως ήταν φυσικό, αυτή η ομοιότητα δεν έμεινε ασχολίαστη από τους λουόμενους.

Βεβαίως και από μόνη της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ήταν talk of the beach, καθώς το μαγιό της κάλυπτε τα εντελώς απαραίτητα.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Με το στόμα ανοιχτό άφησε η Ιωάννα Τούνη άντρες και γυναίκες στην Μύκονο.

Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στα Ματογιάννια με φούξια φόρεμα, το οποίο άφηνε σε κοινή θέα το καλλίγραμμο σώμα της, και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα μαζί και την κάμερα του Mykonos Live TV.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελίζαμπεθ Ελετσί, μίλησε για το μέλλον της στην τηλεόραση, για την σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου και έδωσε τις δικές της απαντήσεις στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί για την δημόσια διαχυτικότητα με τον σύντροφό της.

Δείτε τις δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα;