Ο Τραϊανός Δέλλας με την σύζυγο του... έπεσαν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Costa Navarino στη Μεσσηνία όπου κάνουν διακοπές και δεν έχασε ο Ελληνας προπονητής την ευκαιρία να αστειευτεί, λόγω της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο επιθετικός της Γιουβέντους.

«Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια. Εδώ που τα λέμε ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας γιατί όπως βλέπετε είναι σε…..καλή κατάσταση», έγραψε, αναφερόμενος στο προσεχές επετειακό παιχνίδι της Εθνικής του 2004 που κατέκτησε το EURO, κόντρα στην τότε Πορτογαλία. Είναι ανοιχτό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο «CR7» στις 4 Ιουλίου, αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί, διότι δεν θα παίξουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια.εδω που τα λέμε ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας @gr_legends_2004 γιατί όπως βλέπετε είναι σε.....καλή κατάσταση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τραιανος Δελλας (@dellastraianos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ε δεν αντισταθήκαμε όλοι ...οικογενειακώς ,σε μια φωτογραφία στον @cristiano #instaphoto #familygoals #footballtime #bestvacationever ⚽️⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogomastro (@gogomastro) στις