Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη με τον πρωθυπουργό του Νεπάλ Σάρμα Ολι, στο γραφείο του στο παλάτι του Κένσιγκτον. Πίσω από τους καναπέδες που κάθονταν ο πρωθυπουργός με τον πρίγκιπα, υπήρχε ένα έπιπλο και πάνω στο έπιπλο μια φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, από τον αρραβώνα τους.


Η Μέγκαν Μαρκλ στη φωτογραφία αυτή διακρίνεται να φοράει ένα οινοπνευματί φόρεμα Roland Mouret (αξίας 1.300 λιρών), ενός σχεδιαστή που λατρεύει και μάλιστα φόρεμα του οποίου είχε βάλει ξανά και ξανά (και την παραμονή του γάμου της για να συναντήσει την βασίλισσα).

Η κρυφή φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.



Η φωτογραφία θεωρείται ότι ελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017 από τον Αλέξι Λουμπομίρσκι στο πλαίσιο φωτογράφισης για τον αρραβώνα τους. Προφανώς πρόκειται για την επίσημη, ενδοοικογενειακή φωτογραφία του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, μιας και ακριβώς η ίδια φωτογραφία είχε εντοπιστεί από τους royals fans και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης συνάντησής της. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε κάνει μια φωτογράφιση αρραβώνα στο Γουίνδσορ, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα και ήταν αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα βασιλικά πορτραίτα.

Αγκαλιά μαζί, πάνω στο έπιπλο.