Έχει περάσει ένας μήνας από όταν παντρεύτηκαν και φαίνεται πως ο γάμος τους ταιριάζει πάρα πολύ!


Η Βάσω χθες που ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της και έκανε την παρουσιάστρια να δακρύσει: «Δεν περίμενα να έρθει στα 40 μου αυτή η στιγμή που θα στρίψεις αλλιώς το τιμόνι στη ζωή σου… και ο Λευτέρης τα κατάφερε μια χαρά. Στην αρχή είχα πανικοβληθεί και δεν μπορούσα να ερμηνεύσω τι μου συνέβαινε, συζητούσα με την ψυχολόγο μου τότε και μου είχε πει « οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί εάν συναντηθούν μία άλλη στιγμή μπορεί ο ένας να προσπεράσει τον άλλον…» και είναι κάτι μαγικό αυτό που μου συμβαίνει… Όταν μαθεύτηκε ο γάμος μου, ήθελα να βγει από εμένα και το έγραψα….» και πρόσθεσε: «Η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονές μου»!

Όσο για το γάμο της υπογράμμισε: «Δεν γνωρίζαμε ότι εκείνη την ημέρα μπορούσαν να γίνουν γάμοι. Το είχαμε κανονίσει κάπως αλλιώς, δεν ήταν να γίνει έτσι. Είχαμε σχεδιάσει να γίνει λίγο πιο ανοιχτό και λίγο πιο καλοκαίρι… Απλώς όταν είδαμε ότι ο κλοιός λίγο σφίγγει γύρω μας και αρχίζει το ενδιαφέρον να γίνεται μεγάλο, κάπως αποφασίσαμε να γίνει ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε πάμε… όποτε ραφτούμε! Ο φωτογράφος και καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στη Κρήτη, μας είπε πως παντρεύτηκε τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα και εκείνη τη στιγμή βαρούσαν καμπανάκια… Δεν είχα καμία αγωνία ήμουν πάρα πολύ χαλαρή».

Η Βάσω λοιπόν παρά τα τελευταία γυρίσματα που έχει για το «Σόι σου», ταξιδεύει με τον αγαπημένο της συχνά πυκνά στην Κρήτη, γενέτειρα του Λευτέρη.

Ο Λευτέρης λοιπόν μέσα από instastories που ποστάρει, πειράζει τη γυναίκα του.

Δείτε τον γνωστό σεφ να φωτογραφίζει τη γυναίκα του και να εκφράζει το παράπονό του αλλά και μία φωτογραφία δική του και το απίστευτο σχόλιό του.