Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα έκανε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος άνοιξε τον δικό του Πολυχώρο Πολιτισμού στα Βριλήσσια, όπου χθες έγιναν τα εγκαίνια.

Το όνομα αυτού Mondus Vivendi by Krateros Katsoulis και ο ίδιος μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου μας υποδέχτηκαν εκεί.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο parapolitika.gr για το νέο του εγχείρημα: «Είμαστε στο modus vivendi που ετυμολογικά σημαίνει τρόπος ζωής. Το όνειρο το δικό μου ήταν να γίνει ένας χώρος που να φιλοξενεί ανθρώπους, οι οποίοι να προτείνουν τρόπους, για να κάνουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη, μέσα από την τέχνη, μέσα από όλες τις εκφάνσεις της τέχνης» και συνέχισε: «Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την νέα σεζόν και από τώρα μέχρι τότε θα βρεθώ με ανθρώπους που θέλουν να παρακολουθήσουν αλλά και με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν την γνώση τους, ώστε να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα, γιατί δεν ήθελα να φτιάξω μόνος μου ένα φιξ πρόγραμμα, ήθελα να ναι συλλογικό».

Τα επόμενα επαγγελματικά και τα οικογενειακά του σχέδια για το καλοκαίρι περιλαμβάνουν: Το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στο θέατρο Ζήνα μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Ναταλία Δραγούμη και την Ευαγγελία Μουμούρη, σε μια γαλλική κωμωδία με τίτλο «Ο φίλος δαγκώνει», σε παραγωγή του Γιώργου Τάγαρη», αλλά και διακοπές: «Διακοπές, λίγο να ηρεμήσουμε, λίγο να ξεκουραστούμε, να χαρούμε λίγο περισσότερο τα παιδιά, απλά πράγματα».

Όσον αφορά για τον αν θα συνεχιστεί το “Στην φωλιά των Κούκου” και την νέα σεζόν, ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, με μεγάλη χαρά, όπως ήμασταν, όπως είμαστε, ίδια αγαπημένη ομάδα».

Ποιο είναι το σχόλιο του για τα νούμερα τηλεθέασης, που το τελευταίο διάστημα η «Φωλιά των Κούκου» βρίσκεται στην πρώτη θέση στους πίνακες της AGB;: «Εγώ έτσι είμαι έτσι έχω μάθει, είμαι 30 χρονιά ηθοποιός και έχω μάθει ότι κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα, μια καινούργια μέρα. Στην παράσταση, όταν πας στο θέατρο, ξεκινάς από την αρχή και βάζεις τα δυνατά σου για να πάει καλά η παράσταση. Δεν έχει σημασία αν παίζεις κάθε βράδυ την ίδια παράσταση. Ποτέ δεν είναι η ίδια. Οπότε με την ίδια λογική, το ίδιο συμβαίνει και στην εκπομπή. Και εγώ αλλά και όλοι μας το ίδιο πιστεύουμε. Είμαστε χαρούμενοι όταν η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά, ενώ είμαστε πιο σκεπτικοί και έχουμε το νου μας, όταν δεν βλέπουμε την απόδοση, που θα μπορούσαμε, ή που θα ελπίζαμε να έχουμε», δηλώνει στα παραπολιτικά.