Αγαπά τις ανατροπές, τις εκ βαθέων εξομολογήσεις, τις συγκινήσεις, τις εκπλήξεις και πάνω από όλα τα φαντασμαγορικά, ανατρεπτικά σόου. Έτσι, αυτή την Κυριακή ο Νίκος Κοκλώνης μας επιφυλάσσει όλα τα παραπάνω στο πιο λαμπερό περιτύλιγμα. Δίνει το σύνθημα, «It’s show time», και το σκηνικό μεταμορφώνεται, ταξιδεύοντάς μας μερικές δεκαετίες πίσω, στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.



Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη μεγάλοι πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, με πρώτη είσοδο στο πλατό αυτή του αειθαλή Κώστα Βουτσά που θα εντυπωσιαστεί με την ερμηνεία του Νίκου Κοκλώνη στο θρυλικό «φςςςς μπόινγκ».

Ο Κώστας Βουτσάς θα διηγηθεί backstage πικάντικα περιστατικά από γυρίσματα, θα παραδεχτεί πως δεν ήταν ο ίδιος ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής της εποχής αλλά αγαπημένος του συνάδελφος (ξαφνιάζοντας με την αποκάλυψη τον Νίκο Κοκλώνη) και θα συναντηθεί με την πρώτη του σύζυγο, την Έρρικα Μπρόγιερ με την οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο σετ ταινίας της εποχής και απέκτησαν μαζί μια κόρη.



Το πρώην ζευγάρι θα διηγηθεί απίστευτες ιστορίες και θα εντυπωσιάσει με τη σχέση του σήμερα. Μαζί τους και άλλοι αστέρες του ελληνικού σινεμά.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα και η Μαρία Ιωαννίδου θα μοιραστούν ιστορίες παρασκηνίων για ταινίες που όλοι μας έχουμε αγαπήσει –ενώ η Μαρία Ιωαννίδου θα αποκαλύψει γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε απαιτήσει να βάψει τα μαλλιά της μαύρα όταν έπαιξε στο πλευρό της στην ταινία «Το Πιο Λαμπρό Αστέρι».



Αν το It’s show time είναι το πάρτι που μας ξεσηκώνει, αυτή την Κυριακή μας ταξιδεύει σε σκηνές και εικόνες χαραγμένες στις αναμνήσεις μας. Την Κυριακή στις 21.00 στο OPEN, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα και το πάρτι ξεκινά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: