Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την πρόσφατη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων που την έφτασαν στα όρια της προσπαθεί να επιστρέψει στη φυσιολογική καθημερινότητα της. Πρόσφατα η τραγουδίστρια εξέφρασε μεσω Instagram ένα παράπονο της. Όπως θα δείτε η ίδια υποστηρίζει ότι για κάθε φορά που κάποιος ήθελε να αποδείξει ότι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, παρουσίαζε μια φωτογραφία της, στην οποία απεικονιζόταν ατημέλητη και με περιττά κιλά.Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια, αυτή την πρακτική τη βιώνει εδώ και 17 χρόνια, καταγγέλλοντας ότι οι παπαράτσι δεν βοηθούν και ιδιαίτερα την προσπάθειά της να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή της, πειράζοντας συστηματικά τις φωτογραφίες της. Γι’ αυτό και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δίστασε να τους κατηγορήσει ανοιχτά για τους τρόπους με τους οποίους διαστρεβλώνουν την εικόνα της.
Για την ακρίβεια, ανέβασε δύο βίντεο- που δεν σηκώνουν επεξεργασία- και μια «πειραγμένη» φωτογραφία της για να δείξει τι ακριβώς εννοεί. Έτσι, στη σχετική ανάρτησή της τη βλέπουμε να συγκρίνει τον εαυτό της με μια από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες, γράφοντας στους θαυμαστές της:
«Ο κόσμος πάντα κατακρίνει άλλους ανθρώπους ή τους διάσημους ότι πειράζουν τις φωτογραφίες τους. Πότε όμως δεν σκέφτονται ότι για αυτό μπορεί να φταίνε οι paparazzi οι οποίοι πουλούν μια φωτογραφία που οι ίδιοι έχουν πειράξει. Αυτό συνέβη μέσα σε δεκαεπτά ώρες».