Είναι μια από τις πιο μεγάλες σταρ του πλανήτη η Jennifer Lopez που με κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό της και κάνει τις συναυλίες της να είναι μονίμως είναι sold out.

H λατίνα σταρ ξέρει πώς αρέσει όχι μόνο για τις φωνητικές τις ικανότητες αλλά και με τις χορευτικές της κινήσεις πάνω τη σκηνή, και δεν απογοήτευσε κανέναν από΄όσους πλήρωσαν για να την δουν.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας η JLO ανέβηκε στη σκηνή του Λος Άντζελες με ρούχα που άφηναν ακάλυπτα τα επίμαχα σημεία του κορμιού της και λικνίστηκε στους ρυθμούς των τραγουδιών της με τον πιο αισθησιακό τρόπο.

Αυτό που έκανε ξεχωριστή την εμφάνισή της είναι ότι ανέβασε θαυμαστή της από το κοινό πάνω στην σκηνή που εμφανίζονταν και κυριολεκτικά τον τρέλανε με τον απίθανο χορό της.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις ανέβασε και την κόρη της πάνω στην σκηνή για να τραγουδήσει μαζί της ξεσηκώνοντας το κοινό της, γράφοντας στην λεζάντα από το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram που αριθμεί περισσότερους από 94.6m followers. «I can’t take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty»

View this post on Instagram

I can’t take it! #Emme #Limitless #ProudMama #JLoItsMyParty

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on