Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει προκλητικά και ολόγυμνη με ξανθιά περούκα, ενώ η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν. Η Λίντσεϊ Λόχαν είχε ποζάρει για το περιοδικό PlayBoy στο 2011 όταν στα πλαίσια της φωτογράφησης είχε μεταμορφωθεί στο σύμβολο του σεξ, Μέριλιν Μονρό.

Φυσικά οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το θέαμα, αλλά υπήρξαν και άλλοι που δεν «ενέκριναν» τη γυμνή φωτογράφιση.. Η φωτογραφία βέβαια δεν υπάρχει πλέον στον λογαριασμό της. Είτε η ίδια την κατέβασε, είτε έγιναν «αναφορές» από χρήστες του Instagram και έτσι το κοινωνικό μέσο δικτύωσης προχώρησε στην αφαίρεσή της.


Δεν είναι πρώτη φορά που η Λίντσεϊ Λόχαν προκαλεί με ανάρτησή της, καθώς το 2016 είχε ανεβάσει μια ημίγυμνη φωτογραφία της, την οποία στη συνέχεια έσβησε. Η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστό πως αγαπάει τη χώρα μας και επισκέπτεται συχνά την Μύκονο..

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μόνο 48 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7.6 εκατομμύρια ακόλουθοι.

View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on