γνώριστη εμφανίστηκε προχθές στην πατρίδα της η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας στην παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου.

Η φυσική της ομορφιά αποτελεί πλέον παρελθόν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild για το μικρότερο παιδί του βασιλιά της Σουηδίας Καρόλου Γκουστάβου ΙΣΤ'.

Η 36χρονη πριγκίπισσα, μητέρα τριών παιδιών, που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ με την οικογένειά της, παρουσίασε το πρώτο παιδικό της βιβλίο, υπό τον τίτλο:«Η Στέλλα και το μυστικό» (Stella och Hemligheten), στο Μουσείο Λογοτεχνίας της Στοκχόλμης.

pri1
pri2


Εκτός από το εμφανές τατουάζ φρυδιών, το πρόσωπό της ήταν τελείως διαφορετικό. «Αφέθηκε στα χέρια πλαστικών;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα «Bild» απεικονίζοντας την πριγκίπισσα σήμερα και δύο χρόνια πριν.

Για τον Γερμανό πλαστικό από το Βερολίνο, Σμιτ Κούλμπε, η πριγκίπισσα της Σουηδίας αφέθηκε στα χέρια ειδικών.

Η πριγκίπισσα Μαντλέν, που έχει παντρευτεί τον Νεοϋρκέζο χρηματιστή Κρις Ο' Νιλ, είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Σουηδίας, έπειτα από την αδελφή της Βικτόρια, την ανιψιά της Εστέλ και τον αδελφό της Καρλ Φιλίπ. Ζει στη Νέα Υόρκη όπου εργάζεται ως εθελόντρια για τη φιλανθρωπική οργάνωση που ίδρυσε το 1999 η μητέρα της, το World Childhood Foundation.

«Εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας έχει βοηθήσει το δέρμα της με υαλουρονικό οξύ και Botox. Το μέτωπό της δεν έχει καμία γραμμή, τα μάτια της μίκρυναν και το δέρμα της τέντωσε», υποστηρίζει ο γιατρός Κούλμπε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα.

Και η «Bild» άδραξε την ευκαιρία και της απένειμε τον όχι και τόσο κολακευτικό τίτλο «Πριγκίπισσα του Botox».