Το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, ο Βασίλης Ζούλιας -ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές, που εδώ και χρόνια είναι στενός φίλος της Μαρέβα Μητσοτάκη-ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, παρέα με τη σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Β. Ζούλιας εκφράζει δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό που έχει στη Μ. Μητσοτάκη. Από την άλλη, η ίδια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σε όλα τα μεγάλα show που διοργανώνει. Εχοντας κατακτήσει θέση και στη διεθνή σκηνή με τις δημιουργίες του, αυτήν τη φορά έντυσε στο Φεστιβάλ Καννών τη super star Meryem Uzerli. Η δημοφιλής Τουρκάλα ηθοποιός, γερμανικής καταγωγής, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως «Χουρέμ» μέσα από την πολυσυζητημένη σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», φόρεσε μια τουαλέτα του Βασίλη Ζούλια στο μεγάλο κοσμικό πάρτι του Φεστιβάλ των Καννών, στο «Love» της Chopard. Η ίδια ανέβασε τις φωτογραφίες, πολύ περήφανη, στο προφίλ της στο Instagram, που καταμετρά πέντε εκατομμύρια ακολούθους!

«Ηταν μεγάλη η χαρά μου που το φόρεσε η Meryem, μια τόσο όμορφη και αισθησιακή γυναίκα, ακριβώς με τα χρώματα της Ελληνίδας μοντέλου που είχα διαλέξει στο show... Φυσικά και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το φόρεμα τώρα έκλεισε την πορεία του στις Κάννες, το μέρος που έχουν περπατήσει μυθικές γυναίκες με μυθικά φορέματα!», είπε για τη συνεργασία τους, μιλώντας στη στήλη.

Στην ερώτηση αν το φόρεμα που έβαλε στην Chopard η Meryem Uzerli ήταν εκείνο που είχε διεκδικήσει η Gigi Hadid μετά τα Golden Globes, ο κ. Ζούλιας παραδέχτηκε πως «πράγματι, ήταν ένα εκ των τριών φορεμάτων που ζήτησε η Gigi Hadid ακριβώς μετά τα Golden Globes και βρισκόταν στη Νέα Υόρκη μέχρι πρόσφατα, που επέστρεψε για να ταξιδέψει σχεδόν τελευταία στιγμή στις Κάννες και να σηματοδοτήσει τη συνεργασία μου με την Αντα Ηλιοπούλου, διευθύντρια του Méphistophélès Productions και τη MéphistophélèsProductions, που φέτος μετά το Παρίσι άνοιξαν το show room με γνωστούς σχεδιαστές στις Κάννες για τις ανάγκες του Φεστιβάλ».

«WOMEN IN THE GARDEN»

Περιγράφοντας την περίφημη τουαλέτα, αποκάλυψε: «Τo φόρεμα αυτό προέρχεται μέσα από μια εκ των πιο αγαπημένων μου collections, της “Women in the garden”, που έγινε μέσα στον Εθνικό Κήπο - κάτι που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η συλλογή αυτή ήταν αφιερωμένη στην αιώνια μούσα μου, καλή μου φίλη και συνεργάτιδα Μάρα Δεσύπρη, με την οποία κλείναμε 30 χρόνια από την πρώτη μας φωτογράφηση, όταν αυτή ήταν μοντέλο και εγώ fashion editor. H κολεξιόν είχε μόνο άσπρο, μαύρο, κόκκινο χρώμα και μουσική υπόκρουση David Bowie. Oπως σε κάθε show υπάρχει ένα ρούχο που καθορίζει whats coming next, έτσι και σε αυτήν υπήρχε το συγκεκριμένο φόρεμα που καθόρισε μια νέα σιλουέτα, πιο αιθέρια, αέρινη και ρομαντική, με χαρακτηριστικά φουσκωτά μανίκια χαμηλά στους ώμους. Πρόκειται για μια μαύρη - κόκκινη - μεταξωτή οργάντζα».

*Δημοσιεύτηκε  στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ /Πολιτσιμός-Art Business (Μόδα)

moda11

 

61025121_414322092746860_7270249896815362048_n