Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο.

Μέσα από εκεί, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τόσο στους followers της όσο και στον Άνθιμο Ανανιάδη το όνομα και το επίθετο που έδωσε στον γιο τους, το οποίο δεν ήταν «Ανανιάδης» αλλά «Γαζής».

Ο Άνθιμος ωστόσο, δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το γεγονός ότι δεν ήταν εκεί, όμως με μια ανάρτηση του στο Instagram, έδωσε τη δική του-όλο νόημα-απάντηση.

Πόσταρε λοιπόν μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του Γέροντα Εφραίμ.
Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε:


«Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο, ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη...», συνέχισε.