ΑΝΤΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΛΗ

Στο "Αργά," ο Θοδωρής Αθεριδης είχε πει: "Θα γυρίσουμε σελίδα, έτος, περιεχόμενο και πρόσωπο κάνοντας rewind σε μια θλιβερή ιστορία. Τη Τζούλια Μπάρκα του 2002 και τη Τζούλια Μπάρκα του 2008. Ήταν μια ιστορία ανθρώπινης αδικίας για μια γυναίκα που ποτέ δεν πείραξε κανένα και την πείραξαν πολλοί.

Το 2002 η Τζούλια Μπάρκα, τηλεπερσόνα και celeb των ταμπλοϊντς μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο, έμπλεξε με την αστυνομία, κατηγορήθηκε, απολογήθηκε και στην κουβέντα του 2002 με τον Νίκο Μαστοράκη, απάντησε σε πολύ σκληρές ερωτήσεις.

Έγινε σάλος με τα Naked News και το γδύσιμο της καθώς διάβαζε ειδήσεις και μετά, το αναπάντεχο. Ένα κρυολόγημα που έγινε πνευμονία και η πνευμονία έγινε εγκεφαλικό που την άφησε με κινητικά και όχι μόνο προβλήματα.

Τα δυο rewind σε ένα (με απόσταση μερικών χρόνων το δεύτερο,) ολοκληρώνουν τη συγκλονιστική ιστορία της Τζούλιας Μπάρκα. Το δράμα μιας ζωής που, ακόμη και σήμερα, κάνει βήματα προόδου."

Ένα πάνκαλο πλάσμα, η Τζούλια, χτυπημένη και από τον καρκίνο, μας άφησε για να πάει κοντά σε άλλους αγγέλους. Τη δραματική της ιστορία, την αφηγείται η ίδια, στο απόσπασμα από την εκπομπή "12," αδελφάκι του "Αργά"

Δείτε το βίντεο από την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη στο Facebook:


Για την ιστορία θα πρεπει να αναφέρουμε ότι η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός την δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής, όπως με το Στάθη Ψάλτη στην ταινία «Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος»



Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της Τζούλιας Μπάρκα διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα όταν ξέσπασε ένα σκάνδαλο όπου το όνομά της αναφερόταν σε λίστα με νεαρά μοντέλα και ηθοποιούς που είχαν εμπλακεί με την πορνεία.



Εκείνη δεν παραδέχτηκε την εμπλοκή της στο κύκλωμα αυτό αλλά μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και εκμεταλλευόμενη την δημοσιότητα που ακολούθησε έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.



Κατά την διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί το 2002 η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως η Τζούλια Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας την μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Μετά το εγκεφαλικό και την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της η Τζούλια Μπάρκα συνέχισε την ζωή της στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της.