Υλικά

100 γραμμ. παρμεζάνα τριμμένη 
1 φλιτζάνι ψίχα από φρέσκο άσπρο ψωμί
Χυμό από ένα λεμόνι
4Χ175 φιλέτα πέρκας με το δέρμα τους
2 αυγά χτυπημένα
4-5 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ανάλατο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα φιλέτα των ψαριών. Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε την παρμεζάνα, με τον χυμό του λεμονιού και την ψίχα του ψωμιού. Σε ένα άλλο, χτυπάμε τα δύο αυγά. Περνάμε τα φιλέτα πρώτα από τα αυγά και στη συνέχεια από το μείγμα της παρμεζάνας, φροντίζοντας να «κολλήσει» το μείγμα σε όλη την επιφάνεια του ψαριού και από τις δύο πλευρές. 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο και τηγανίζουμε τα φιλέτα των ψαριών για περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να ξεροψηθούν. 

Τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή βραστά λαχανικά. 

πηγή:tastyday.gr