Υλικά

100 γρ. αλεύρι καρύδας
50 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. σόδα
¼ κ.γ. αλάτι
4 μπανάνες ώριμες
5 αυγά μέτρια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κ.σ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Στρώνουμε μία φόρμα 10x20 εκ. με μία ελαφρώς βρεγμένη και καλά στραγγισμένη λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με ένα κουτάλι το αλεύρι καρύδας, τη ζάχαρη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ με ένα πιρούνι λιώνουμε τις μπανάνες να γίνουν πουρές.
Στη συνέχεια στο μπολ με τις μπανάνες προσθέτουμε τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε τα υλικά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προσθέτουμε το μείγμα των στερεών υλικών στο μείγμα με τα υγρά υλικά και ομογενοποιούμε με το σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 45-50 λεπτά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε σε μία σχάρα να κρυώσει εντελώς.
Ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε με τριμμένο ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.

πηγή:akispetretzikis.com