Υλικά

Μύδια 1/2 κιλό κατεψυγμένα και καθαρισμένα
Μπύρα 1 κουτί
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει μέχρι να γίνει χυλός
Αλάτι - πιπέρι
Ηλιέλαιο

Οδηγίες

Ξεπαγώνουμε τα μύδια , τα πλένουμε και καθαρίζουμε σχολαστικά το χνούδι από το εσωτερικό τους. Τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν. Σε ένα μπολάκι αδειάζουμε την μπύρα ,το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός . Βουτάμε τα μύδια μέσα στον χυλό. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε 3-3 τα μύδια μαζί με χυλό και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

πηγή:tastyday.gr