Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
Νηστίσιμες τηγανίτες
tymoahzleeym15fufysw
Γεύσεις

Νηστίσιμες τηγανίτες

Κανείς δεν λέει όχι στις τηγανίτες ακόμη και στις μέρες νηστείας

Υλικά

Φαρίνα 300 γρ την μπλε
Νερό 270 ml χλιαρό
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο τριμμένο
Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι - πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Οδηγίες

Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι ,το μπέικιν πάουντερ, το τριμμένο κρεμμύδι ,τον άνηθο ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια του, αλάτι,πιπέρι και σταδιακά το χλιαρό νερό μέχρι να έχουμε έναν χυλό που να στέκεται (μην είναι πολύ αραιός). Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό μας. Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και όταν είναι έτοιμη η κάθε τηγανίτα την τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστές και τις απολαμβάνουμε.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα