Γαύρος τηγανητός με σουσάμι
2wh3ytciwrwwlblyian4
Γεύσεις

Γαύρος τηγανητός με σουσάμι

Ο γαύρος σε μία πιο γκουρμέ εκδοχή

Υλικά

Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος
Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό
Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί
Αλάτι
Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τους γαύρους , αφαιρούμε τα κεφάλια τους , τους πλένουμε καλά , τους στραγγίζουμε και τους αλατίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό με λίγο νεράκι και το χτυπάμε. Πιάνουμε από τις ουρές τρεις-τρεις γαύρους , τους βουτάμε στο αυγό , μετά στο σουσάμι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα