Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
Γαρίδες ceviche από το Περού
qrs3zmaafxp5dwstq3pv
Γεύσεις

Γαρίδες ceviche από το Περού

Η κουζίνα του Περού κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια πυραμίδα της γαστρονομίας.

Υλικά

500 γρ γαρίδες φρέσκες καθαρισμένες
χυμός από 3-4 λάιμ (ή λεμόνια αν δεν έχετε)
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο τζίντζερ
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας φροντίζοντας να καλυφθούν οι γαρίδες μας με το χυμό του λάιμ.

Βάζουμε στο ψυγείο και μαρινάρουμε για 2-3 ώρες (αν και μπορούμε να φάμε τις γαρίδες από τα 20 πρώτα λεπτά).

Βγάζουμε τις γαρίδες από το ψυγείο 30 λεπτά πριν σερβίρουμε για να έρθουν στην θερμοκρασία δωματίου.

Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό ή άνηθο.

Πηγή: www.tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα