Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
lloqixqtj0jiatgljo5k
Γεύσεις

Σοκολατένια μπράουνις σε σχήμα καρδιάς

Το απόλυτο γλυκό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υλικά

100 γρ. χουρμάδες, αποξηραμένοι
60 γρ. φιστίκια Αιγίνης
20 γρ. κακάο, σε σκόνη
½ κ.γ. ροζ πιπέρι
ξύσμα από ½ πορτοκάλι
αλάτι

Για το σερβίρισμα

50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
κας κας καρδούλες

Εκτέλεση

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια ρίχνουμε τους χουρμάδες, τα φιστίκια Αιγίνης, το κακάο, το ροζ πιπέρι, το ξύσμα από το πορτοκάλι, και το αλάτι.

Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να κολλάει στα χέρια μας.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη, και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, και γεμίζουμε δύο κουπ πατ καρδιά 7 εκ.

Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα.

Βγάζουμε τα brownies από τα κουπ πατ και τα σερβίρουμε.

Περιχύνουμε τις λιωμένες σοκολάτες και πασπαλίζουμε τα κας κας καρδούλες.

πηγή:akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα