Εισαγωγή

Η συνταγή είναι μια φόρμα 28cm

Υλικά

Για την βάση

335γρ μπισκότα digestive (χωρίς ζάχαρη)
105γρ βούτυρο

Για την κρέμα

2 γιαούρτια στραγγιστά πλήρες
500γρ Φιλαδέλφεια ή άλλο φρέσκο τυρί
450γρ κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
150γρ ζάχαρη άχνη
15γρ ζελατίνα

Μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα

Εκτέλεση

Για τη βάση

Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο στο μούλτι και τα βάζουμε σε μια βουτυρωμένη φόρμα. Τοποθετούμε την φόρμα στο ψυγείο.

Για την κρέμα

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα τυρί μαζί με την ζάχαρη και στην συνέχεια προσθέτουμε και τα γιαούρτια. Συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε σαντιγί την κρέμα γάλακτος στην οποία έχουμε προσθέσει και τις βανίλιες.

Προσθέτουμε την σαντιγί στο μείγμα τυριού γιαουρτιού.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι έχουμε βάλει 4 κουταλιές της σούπας νερό. Μόλις πάρει βράσει προσθέτουμε την ζελατίνα, την ανακατεύουμε καλά και την προσθέτουμε στο μείγμα της σαντιγί.

Ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού η ζελατίνα. Την βάζουμε επάνω από την βάση του μπισκότου και αφήνουμε το γλυκό για ένα βράδυ στο ψυγείο.

Όταν θέλουμε να την σερβίρουμε βάζουμε από πάνω μαρμελάδα ή φρέσκα φρούτα.