Υλικά

1 κουτί ( μεταλλικό ) κρέμα καρύδας
12 βασιλικούς χουρμάδες
3 κουταλιές της σούπας κακάο

Για τη σαντιγί

1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας μέλι
μερικές σταγόνες λικέρ της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας, το κακάο και τους χουρμάδες ( αφού προηγουμένως έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια ). Τα πολτοποιούμε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και βάζουμε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει.

Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το μέλι και το λικέρ μέχρι να "σταθεί". Την προσθέτουμε στα ποτήρια ή τα μπολάκια και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τρούφα σοκολάτας ή ό,τι άλλο μας αρέσει.

πηγή:tastyday.gr