Υλικά

½ κιλό χοιρινό για τηγανιά
1 κρεμμύδι
Αλάτι ,πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας νοστιμιά ή 1 κύβο
1 μεγάλο λεμόνι
1ποτηρι κόκκινο κρασί
½ ποτήρι νερό

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, ρίχνουμε το νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά να γίνει το κρέας.Στύβουμε το λεμόνι και σ΄ ένα μπολ ρίχνουμε το χυμό του, τη μουστάρδα, τον κύβο ή την νοστιμιά ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο τηγάνι. Αφήνουμε να βράσει 1-2 λεπτά μαζί με το κρέας

πηγή:tastyday.gr