Υλικά

2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 1/2 λίτρα νερό
Χυμό από 3 πορτοκάλια
Χυμό από 1 λεμόνι
120 γραμμ. καραμέλες κανέλας ( μαλακές )
500 γραμμ. χυμό ανανά
2 λίτρα χυμό μούρων

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, και τις καραμέλες κανέλας.

Ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να διαλυθούν οι καραμέλες κανέλας.

Προσθέτουμε το χυμό ανανά και το χυμό cranberry και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ζεσταθεί καλά το μείγμα μας.

πηγή:tastyday.gr