Υλικά

455 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 πρέζα αλάτι
225 γρ βούτυρο αγελάδος από το ψυγείο κομμένο σε κυβάκια
100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ ζάχαρη άχνη
Βανίλια ( ή άρωμα λεμονιού)

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και με το εξάρτημα Κ τα ζυμώνουμε ίσα να ενωθούν.

Με τα χέρια μας σχηματίζουμε τη ζύμη, τη βάζουμε σε μεμβράνη και μετά στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους περίπου 5 χιλιοστά και με τη βοήθεια κουπ πατ δίνουμε σχήμα στα μπισκοτάκια μας.

Ψήνουμε περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

πηγή:tastyday.gr