Ταλιατέλες με σπανάκι και μπέικον
os15ppfivbcy8zabqhpy
Γεύσεις

Ταλιατέλες με σπανάκι και μπέικον

Ένας φανταστικός συνδυασμός εύκολα κι απλά υλικά

Υλικά

Ταλιατέλες 500 γρ
Σπανάκι 500 γρ φρέσκο ή κατεψυγμένο
Τυρί κρέμα 150 γρ
Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη
Μπέικον 200 γρ χοντροκομμένο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι - μοσχοκάρυδο

Οδηγίες

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και μόλις είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε. Βάζουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το μπέικον. Στύβουμε καλά το σπανάκι να αποβάλει τα υγρά του και το σοτάρουμε μαζί με το μπέικο. Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει, προσθέτουμε τα τυριά , αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο κι ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε λίγο κι είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα